AKTUÁLIS HÍREINK

2022.05.23

Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

hírek

2022.05.23
Kaputelefonok videós változatban: várja vendégeit felkészülten!

Kaputelefonokkaputelefonok színes, videóval rendelkező változatai magán intézmények számára praktikusak. A videós kaputelefon modern és biztonságos berendezés a beléptetéshez!

Egy magán intézményben, ahol páciensek, ügyfelek fordulnak meg naponta, kiemelt jelentőséggel rendelkezik a beléptetés kérdése. Az intézmény nívóját adja az is, hogy az érkező vendégek milyen biztonsági intézkedésekkel szembesülnek. Az egyszerű kapunyitó vagy a kaputelefon is lehet olyan modern berendezés, ami egyszerre tudja az intézmény biztonságát fenntartani, az ott dolgozók munkáját megkönnyíteni, valamint a vendégek, páciensek belépését is egyszerűbbé tenni.

Az üzletünkből több fajta, automata kapunyitót tud megrendelni, egy vagy két szárnyú, nyíló vagy toló kapukhoz is. A kapunyitók mellett a korszerű funkciókkal ellátott kaputelefonok sem maradhatnak ki egy komplett beléptető rendszerből. A videós, színes kaputelefonok azok a rendszerek, amiket nagyon egyszerűen, rövid idő alatt lehet telepíteni és üzembe helyezni. Ezután már csak aktiválni kell a rendszert és várni az érkező vendégeket. A recepciós kolléga gyorsan le tudja bonyolítani a beléptetést és a kaputelefonon keresztül videós, illetve hanghívást is tud kezdeményezni. Az elavult rendszerek helyett használjon olyan kaputelefonokat, illetve kapunyitókat, amiknek a segítségével az intézmény vonzóbb és biztonságosabb is lesz az érkező vendégek számára! Az általunk forgalmazott modellek minden elvárásnak megfelelnek, ugyanakkor könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek! Márkás, széles körben használt termékek várják a kínálatunkban, kedvező árakon!

kaputelefonok és kapunyitók korszerű modelljeiből tudnak választani az érdeklődők. A beléptetéshez még nem késő korszerűsíteni a meglévő rendszert! Forduljon hozzánk bizalommal, mert a termék portfóliónkban minden a rendelkezésére áll ahhoz, hogy igazán sokoldalú beléptetőrendszert tudjon kiépíteni! Az Önt érdeklő termékekről tudjon meg többet, tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!2022.04.20
Kaputelefonok: döntsön az Önnek való típus mellett!

Kaputelefonokkaputelefonokból hagyományos és modern típusokkal is rendelkezünk. Válasszon olyan készüléket, ami a leginkább megfelel az igényeinek!

Kaputelefonokat minden nap használunk, de nem mindegy, hogy milyen típusú van felszerelve a bejárat mellé, a lakás falára. Ezek a készülékek minden társasház, panel épület, családi ház, irodaház és egyéb ingatlan alapvető kiegészítői. A kaputelefonok a beléptetésben vesznek részt, a segítségükkel biztonságosabb, kontrollálhatóbb a beengedés. A kaputelefonok ugyanazt a feladatot látják el, de abban különböznek egymástól az egyes modellek, hogy milyen funkciókkal működtethetőek, milyen kiegészítőkkel rendelkeznek és hogyan lehet kezelni őket. A készülék  kiválasztásánál érdemes az egyes modelleket jobban megismerni és mérlegelni a tulajdonságok alapján, hogy melyik kaputelefont lehet jól kihasználni a jövőben.

A kaputelefonok kiválasztásának egyik fő kérdése nem más, mint a két fő típus. Dönteni kell a hagyományos és a video kaputelefon között. Való igaz, hogy a video kaputelefon sokoldalúbb, korszerűbb készülék, de nem biztos, hogy minden helyszínen ez jelenti az ideális készüléket, illetve nem biztos, hogy szükség van minden, modern funkciójára. Azt is figyelembe kell venni, hogy a helyszínen milyen lehetőségek vannak a készülékek bekötésére, telepítésére.

kaputelefonok működtethetőek beszédkapcsolattal, adhatnak videoképet. Hasonló készülékek a kapunyitók, amikkel csak gombnyomásos beengedést lehet végezni. A kapunyitás történhet a lépcsőházból vagy a lakásból is, de mágnessel, kóddal és kulcsokkal, sőt, akár mobiltelefonnal is. A készülékhez tartozhat több beltéri egység is, amiket a lakásokban lehet elhelyezni.

Az új, személyes igényeihez illő készülékeit meg tudja rendelni a mi termék kínálatunkból. Ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon új, kiváló ár-érték arányban kapható kommunikációs készüléket beléptetéshez! Az érdeklődőknek minden kérdését megválaszoljuk, lépjenek kapcsolatba velünk a weboldalon szereplő elérhetőségek bármelyikén!2022.03.21
Kapunyitók kapukra szabva!

Kapunyitók Kapunyitók márkás változatban kaphatóak kerti kapukhoz és udvari behajtókhoz. A kapunyitás lehet akár személyre szabott is, ha jól választ szettet a feladatra!

A kapuk udvarokra, kertekre, kocsifelhajtókra nyílnak, amiket napi szinten használnak a tulajdonosok, illetve az érkező látogatók is. Egy ilyen kerítés elemet több módon is mozgásra lehet bírni. A mechanikusan mozgatható változatok már elavultnak számítanak, helyettük az automata kapunyitókkal felszerelt kapukat egyre többen választják. A kapunyitók kiválasztása több szempont mentén történik. Az ár természetesen itt is fontos, de nem minden. Ne vásároljon olyan terméket, ami olcsó, de nem képes megfelelni minden elvárásnak! Ha lehetséges, akkor olyan termékek között válogasson, amik az Ön ingatlanához illenek és amik az Ön kapujából tudják a legtöbbet kihozni! Egy kapuhoz az alapján válasszon nyitó szerkezetet, hogy nyíló vagy tolókapuja van. A tolókapukat érdemes előnyben részesíteni, ha kapuról van szó, mert kisebb kockázattal jár a mozgatásuk, mint egy hagyományos, nyíló kapué. A mozgatástól függetlenül, a kapunyitókat forgalmazó márkák termékei, mint amilyenek például a Sommer kapunyitói is, egyaránt maximális megbízhatóságot tudnak nyújtani.

Egy Sommer kapunyitó könnyen kezelhető, programozható és automata mozgatást biztosít a kapuszárnyaknak. A helykihasználás jól működik, a kapu sebessége  ideális ahhoz, hogy a járművek mellett is biztonságban legyenek a vagyontárgyak, illetve az élőlények is. A kapunyitók energiatakarékosan működtethetőek, nem rendelkeznek zavaró zajjal és az élettartamuk is eleget tesz a modern életmód elvárásainak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne várjon tovább, hanem rendelje meg és használja hosszú távon az Önnek való kapunyitó szetteket! A termékeink között több, neves márka kapumozgató készleteivel találkozhatnak az érdeklődők, akik keresik a számukra legjobb szettet. A választásban segítenek Önnek a kollégáink, csak kapcsolatba kell lépnie velünk valamelyik elérhetőségünkön!2022.02.28
Kaputelefonok és kapunyitók beléptetéshez!

Kaputelefonok, kapunyitók Kaputelefonok és kapunyitók modelljeiből tud válogatni, ha benéz az áruházunkba. Rendelje meg az új berendezéseket fővárosi üzletünkből!

A honlapunkon részletesen bemutatjuk azokat a kaputelefonokat és kapunyitókat, amik a teljes termék kínálatunk jelentős részét alkotják. Két olyan, alapvető berendezésről, kiegészítőről van szó, ami a beléptetés ellenőrizhetőségéhez járul hozzá. Egy olyan ingatlanban, ahol nincs szabad bejárása bárkinek, szükség van megbízhatóan működő kaputelefonokra és kapunyitókra. Egy ilyen ingatlan éppen úgy lehet magánház, mint egy irodaépület vagy társas ház, közintézmény is.

A kerítéssel körbevett épület megközelítéséhez elsőként a kaputelefont kell használnia az érkezőnek. A kaputelefon lehet hagyományos vagy pedig modern, videós változat is. A budapesti áruházunkban olyan termékekből tudnak válogatni a vásárlók, amik minden igényt kiszolgálnak. Egy egyszerűbb modell akkor jó választás a kaputelefonokból, ha csupán a beengedéshez van szükség rá. A videós változat viszont már jóval sokoldalúbb.  Amellett, hogy videó képet ad a kamera előtt álló személyről, még egyéb funkciókkal is rendelkezik, amik segítik a beléptetést és könnyű kezelést tesznek lehetővé. A DT2 és az Urmet modelljei minden igényt le tudnak fedni, érdemes megismerni azt, hogy mit tudnak ezek a termékek.

A kapunyitó a másik kiegészítő, ami a beléptetéshez nélkülözhetetlen a kaputelefon mellett. Természetesen csak ott van szükség egy komplett kapunyitó szett beszerelésére és használatára, ahol zárható kapu tartozik az ingatlanhoz. Egy kapunyitóval kényelmes és praktikus a kapu mozgatása, ugyanakkor arra is kiváló ennek a terméknek a használata, hogy csak az jusson be, aki nyitni, zárni is tudja a kaput vagy pedig beengedik rajta.

Az áruházunk termékeit személyesen is meg tudja tekinteni, ha befárad a fővárosi üzletünkbe. Ha valami felkeltette az érdeklődését a honlapunk katalógusaiból, csak kérdezzen bátran! A megadott elérhetőségeink egyikén is kapcsolatba tud lépni kollégáinkkal!2022.01.25
Kapunyitók és kaputelefonok videós változatban is!

 kapunyitók  és kaputelefonok A kapunyitók és kaputelefonok szettben megvásárolhatóak. A családi házakhoz is jól kihasználható szettekről van szó.

A magántulajdonban lévő ingatlanok biztonságát nem csupán erős falakkal és drága riasztó rendszerekkel lehet megteremteni. Az olyan, ismert és hétköznapi eszközök is hozzá tudnak járulni az otthon védelméhez, mint amilyenek a kapunyitók és a kaputelefonok. A kapunyitó önmagában még csak fél sikert jelent, ha azt szeretné, hogy ne tudjon bárki belépni a kapun. Az udvarra vagy a lépcsőházba nem juthat be bárki, csak azok, akiket beenged a bejárat mellett elhelyezett kaputelefon segítségével.

A videós szettek lehetőséget adnak arra, hogy a kapuban álló személyt ne csak hang alapján tudja azonosítani a házban tartózkodó, hanem videó képet is kapjon arról, hogy ki érkezett a házhoz. A házban elhelyezett egység képernyőjén megjelenik a kapunyitó kamerájának képe, ami megbízhatóan megmutatja, hogyan néz ki a látogató vagy mit csinál.

A legújabb technológiával készült kapunyitók és kaputelefonok olyan funkciókkal is rendelkeznek, amiket a régi modellek még nem kaphattak meg. Az okos szerkezetek számos segítséget adnak a felhasználónak ahhoz, hogy a begyűjtött információt rendszerezze, tárolja, illetve ellenőrizze. Már ott sem kell állni a kapunyitó mellett, távolról is kapcsolatba lehet lépni vele és valós időben megkapni az információkat.

A társas házak és iroda épületek mellett a  családi házakhoz is kiválóan illik egy új fajta, okos és sokoldalú kaputelefon. Ilyen modelleket több márka kínálatában is talál, ha az áruházunkban szétnéz. Szerezze be az új kaputelefon szettet a termékeink közül!

Az új beléptető és kommunikációs szettet rendelje meg a mi kínálatunkból, ha modern és megbízható terméket keres! A vezeték nélküli video kaputelefonok minőségi modelljeiből tud válogatni, ha a régi kapunyitót szeretné egy korszerűbbre cserélni az otthonában vagy még nincsen ilyen szettje! A kérdéseivel forduljon bizalommal a kollégáinkhoz! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink!2021.12.21
Videómegfigyelő? A megbízható Provision őrködjön Önnek!

videómegfigyel A videómegfigyelő a biztonsági rendszer egyik, megkerülhetetlen része. A felvételek segítenek a biztonság megerősítésében.

Az ingatlanok, vagyontárgyak vagy a személyek védelme ma már nem megvalósítható egy modern biztonsági rendszer alkalmazása nélkül. A mozgás érzékelők és riasztók mellett az audio és video felvételek rögzítése is hozzá járul ahhoz, hogy az illetéktelen behatolók útját állja.

videómegfigyelő már önmagában is elrettentő erővel rendelkezhet. Egy jól látható helyre felszerelt kamera láttán a betörők kétszer is meggondolják, hogy megkíséreljék e a betörést. Sajnos még így is megeshet, hogy a betörés megtörténik. A videómegfigyelő segítségével az ingatlanokban és azok környékén is minden szükséges felvételt rögzíteni lehet. Mire jó egy videómegfigyelővel rögzített video felvétel? A már megtörtént betörést vagy birtokháborítást felveszi a videokamera és a rendszer bizonyos ideig tárolja a memóriában. A felvételeket dátum szerint vissza lehet keresni és visszanézni. A felvétel alapján azonosítani lehet az elkövetőt, illetve rekonstruálni egy adott időintervallum eseményeit. 

Ennek alapján könnyen belátható, hogy a videómegfigyelő és az egyéb biztonsági rendszerek alkalmazása a megelőzésben és a megoldásban is nélkülözhetetlen és maximálisan sikeres. Ajánljuk figyelmébe a nagyon hatékony és sokoldalú videómegfigyelőnket, a Provision termékét, amivel a belső tereket és a kültéri helyszíneket is az ellenőrzése alatt tarthatja! A Provision modern szoftver támogatottsággal rendelkezik, könnyen kezelhető felhasználói felülettel segíti a működtetést és internet eléréssel bárhonnan lehet kapcsolódni a kamerák képére. Telepítse, vegye fel, játssza vissza vagy kövesse élőben a felvételeket!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha a legjobb, márkás biztonsági rendszerek közül szeretne válogatni! A cégünk által forgalmazott Provision megfigyelő rendszerről érdeklődjön a kollégáinknál! A honlapunkon feltüntetett telefonszámon vagy üzenetben tudunk bővebb felvilágosítást adni a nálunk megvásárolható biztonságtechnikai termékekről.2021.11.22
A Futura kaputelefon szett lakóparkokba is praktikus
Futura kaputelefon szettek

Futura kaputelefon szetteket lakóparkok számára is ajánljuk! A modern eszközökkel már a beléptetést is okosan lehet megoldani!

A kaputelefon még mindig azok közé a jól bevált eszközök közé tartozik, amiket minden lakóépületben hagyományosan használnak. A kaputelefonok között meg tudunk különböztetni analóg és digitális berendezéseket. Az utóbbiak képviselik a kaputelefonok, beléptető rendszerek legújabb generációját.

Futura kaputelefon szettek a lakóparkok megbízható és modern eszközei, amik minden lakás és épület biztonságos, könnyen kezelhető beléptetését tudják segíteni. A lakóparkok új és modern környezetébe nagyon jól illenek a digitális beléptető rendszerek. Első ránézésre is megkapó a külsejük, mert letisztult és elegáns fém előlappal, digitális kijelzővel, érintő képernyővel készülnek mind a lakáskészülékek, mind a kaputáblák.

A Futura kaputelefon szett több, mint egy egyszerű kaputelefon, ami a hívás és fogadás, kapunyitás alapvető funkcióival rendelkezik. A lakóparkok biztonságát és a lakók kényelmét egyszerre tudja kiszolgálni egy eredeti Futura kaputelefon szett. Nem kell a lakóknak otthon lenniük ahhoz, hogy tudják, ki csönget be hozzájuk. Az okos eszközre átirányítható hívások és a wifi kapcsolat lehetővé teszi, hogy akár távolról is kommunikálni tudjanak a futárral, a szomszéddal vagy egy váratlanul érkező vendéggel. Ha ez nem sikerül, akkor az érkező személy üzenetrögzítőn hagyhat üzenetet. 

Futura kaputelefon szettek a lakóparkok nélkülözhetetlen beléptető eszközei, amik egy telefon funkcióival rendelkeznek, de egy kamera rendszerhez hasonló megfigyelést is nyújtani tudnak az osztott képernyős lakáskészüléknek köszönhetően.

Futura kaputelefon szettek egy lakópark építésének az eszköz igényét képesek kielégíteni, mert a korszerű technológia felhasználását támogatják. Ha felkeltette az érdeklődését ez a termék, szeretne több információt kérni a rendeléssel kapcsolatban, állunk a rendelkezésére. A megadott elérhetőségeinken tájékozódjon a részletekről!2021.10.11
Elektromos kapunyitók biztonságos áthaladáshoz
Elektromos kapunyitó

Elektromos kapunyitóval megérkezni és távozni is csak egy gombnyomás! A kapuja szinte magától fog működni, csak egy vezérlő motor kell hozzá!

A szárnyas kapuk kézzel történő nyitása és zárása ma már egyértelműen elavult dolognak számít. Az okos eszközök korát éljük, amikor a fogmosáshoz is elég egy gombot megnyomni. A kapuk mozgatása szintén automatizált szerkezetekkel történik, ami egyszerre tud biztonságot és kényelmet is nyújtani. 

Az elektromos kapunyitók egyaránt alkalmasak családi házak, társas házak vagy nyaralók szárnyas, illetve toló kapuinak mozgatására. Ahelyett, hogy folyton kiszállna az autóból befelé és kifelé is, csak bízza magát az elektromos kapunyitóra és pillanatok alatt át tud haladni a kapun! A kapuk utólag is automatizálhatóak, a megfelelő motorral kell csak felszerelni őket. A telepítést, beállítást követően a szárnyas kapu vagy toló kapu teljesen biztonságosan tud a parancsoknak megfelelően működni.

A motor vagyis a vezérlő egység lehet hidraulikus vagy pedig elektromechankus kapunyitó is. A döntés természetesen az befolyásolja, hogy a kapu mekkora, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Például számít a kapuszárnyak mérete, az, hogy a kapu oszlopos e vagy mennyire könnyű súlyú a kapu, milyen gyakran használják.

Az elektromos kapunyitó felszerelése egyszerűen kivitelezhető, az elkészült motoros kapuk programozhatóak, de a legjobb darabok rendelkeznek rácsukás elleni védelemmel vagy áramlás szabályozó funkcióval is. A modern kapunyitó motorok sebességét szintén be lehet állítani, ennek köszönhetően a mozgásuk a kapun áthaladó járműre, személyre nem veszélyes. A motor fokozatosan mozdítja a kapuszárnyakat, amik a közvetlen záródás előtt lelassulnak, ezzel is biztonságosabbá téve az áthaladást.

Az elektromos kapunyitókból több márka termékei is elérhetőek az áruházunkban. Ismerje meg az Aprimatic, a Proteco vagy az Automat elektromos kapunyitó vezérléseit és megoldásait az automatizált kapukra! Szívesen adunk további felvilágosítást valamelyik, megadott elérhetőségünkön!2021.09.24
DSC riasztó magasszíntű vagyonvédelemhez
DSC riasztó

DSC riasztóval az otthona tökéletesen védett ingatlan lesz! A modern vagyonvédelmi rendszerek megbízhatóan őrködnek értékei felett!

Egy biztonsági rendszer a központi vezérlő nélkül semmit sem ér. A riasztók, kamerák, érzékelők ennek a vezérlőnek a segítségével kapnak parancsot a működésre. Az összehangolt  és precízen beállított rendszer képes arra, hogy a legmagasabb hatékonyságon végezzék el a feladatukat.

DSC riasztó a biztonságtechnikai termékek világában olyan meghatározó termék, ami egy elismert gyártó csúcsminőségű berendezése. A legszélesebb vásárlói igényeket képesek kiszolgálni azzal, hogy nemcsak a hagyományos, vezetékes riasztókból terveznek és készítenek színvonalas modelleket, hanem a legújabb rendszerek közé sorolható vezeték nélküliekből is kínálnak több opciót.

A DSC riasztók modern lcd kijelzővel vannak ellátva, ami a könnyű kezelhetőséget és az egyszerű leolvashatóságot egyszerre teszi lehetővé. Egy vezérlő lehet hat, illetve nyolc zónás és akár hatvannégy zónáig bővíthető. A rendszer telepítése a megfelelő szakmai segítséggel nagyon egyszerű és minimális időt vesz igénybe.

A DSC riasztó nem csupán felhasználóbarát kialakítással készült, hanem számos olyan tulajdonsággal is felruházták, amik lehetővé teszik, hogy a hétköznapokban megjelenő valós igényekhez igazítható legyen a DSC riasztó működtetése. Ilyen tulajdonság többek között az is, hogy a riasztó állítható hangerővel és fényerősséggel rendelkezik, több nyelven is használható, a távozó mód és otthonmaradó mód közötti váltás vagy a nagy memória.

DSC riasztó mindenkinek ajánlott vagyonvédelmi eszköz, aki nem szeretné őrizetlenül hagyni az ingatlanát és az értékeit. A legkevesebb, amit megtehet, hogy gondoskodik a színvonalas termékek beszerzéséről, szakemberrel telepítteti őket és rendszeresen használja.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és azonnal meg tudja rendelni a legújabb riasztó rendszerek egyikét nagyon jó ár-érték arányban! Segítünk az Ön igényeihez szabott rendszert, vezérlőt kiválasztani!2021.08.24
Videómegfigyelők kimagasló képminőséggel
videómegfigyelők

Videómegfigyelőkből olyan rendszert válasszon, ami a minőségi képekre is hangsúlyt helyez! A kamera rendszerek, biztonsági szettek lényege, hogy jelezzék a betolakodók megjelenését és megakadályozzák a bejutásukat a biztosított területre. Vannak olyan szituációk, amikor megtörténik a bűntény és az elkövetőt utólag azonosítják, így segítve annak letartóztatását. Ebben a folyamatban a videómegfigyelők által rögzített képnek komoly szerepe van.

A modern videómegfigyelők képesek arra, hogy olyan képeket, felvételeket rögzítsenek, amiknek a szereplőit egyértelműen és könnyen lehet azonosítani. A kamera rendszerek és az ezeket a termékeket alkotó technológia lehetővé teszi, hogy ne csak a rögzített felvétel legyen jó minőségű, hanem a felvételek is javíthatóak legyenek.

A korszerű videómegfigyelők már több, olyan funkcióval rendelkeznek, ami segíti a felvételek tökéletesítését. Mivel a felvételek indokolt esetben kikerülhetnek a tulajdonos birtokából, lehetőség van a személyiségi jogok védelmére is a megfelelő eszközök aktiválásával. 

A legújabb videómegfigyelők nem csupán arra képesek, hogy csak passzívan felvételeket készítsenek az adott helyszínről, hanem arra is alkalmasak, hogy intelligensen elemezzék a videón szereplők mozgását, a felvétel tartalmát. Ennek köszönhetően lehetségessé válik a megelőzés is és a riasztást követően az illetéktelen személyek eltávolítás a területről.

A sokoldalú videómegfigyelők olyan képes tudnak továbbítani és rögzíteni, amit könnyen lehet elemezni és ennek köszönhetően egy esetleges eljárás során bizonyítékként felhasználni. A legmodernebb technológia rögzítette felvételek élesek, tiszták, zajtól, szellemképektől mentesek. A világítás sem ront a képminőségen, mert az alkalmazott technológia hatékonyan kompenzálja a napszakból, fényviszonyokból fakadó vizuális problémákat.

A biztonság nem múlhat a képminőségen! Vásároljon és telepíttessen olyan kamera rendszereket, amik hatékonyan végzik a dolgukat és az ingatlan területéről kiváló képet rögzítenek!2021.07.28
Beléptető rendszerek és elektromos zárak: a biztonság minden felett
Beléptető rendszerek és elektromos zárak

Beléptető rendszerek és elektromos zárak széles választékban, kedvező áron és kiváló minőségben - szerelje fel otthonát és vállalkozását a legkorszerűbb berendezésekkel!

A biztonság az élet minden területén fontos, és törekedni kell a minél magasabb szintű megvalósítására, ehhez pedig szükség van olyan helyekre, ahol maximális biztonságban érezhetjük magunkat. Ilyen hely például az otthonunk, és itt nyer értelmet a mondás, miszerint "az én házam az én váram". A "vár" létrehozásához szükség van egy épületre, ami megvéd az időjárás viszontagságaitól, illetve különféle biztonsági felszerelésekre és berendezésekre, amelyek megvédenek az illetéktelen behatolóktól. Az erre szolgáló eszközök kínálata széles, és többféle feladatra alkalmazhatóak, de ahhoz, hogy az épületbe csak az jöhessen be, akit a lakói szívesen engednek be, a beléptető rendszerek és az elektromos zárak a legalkalmasabbak.

Aki járt már társasházban, ahol kaputelefont is felszereltek - és gyakorlatilag olyan társasház, amelyben nincs ilyen, nem is létezik már -, az tudja, mit jelent a legegyszerűbb szinten a beléptető rendszer fogalma. A kaputelefon azonban sokféle lehet, így a legalapvetőbb, hosszú évtizedek óta létező típusoktól kezdve a legkorszerűbb, videó továbbítására is alkalmas típusokig minden megtalálható a kínálatban.

Az elektromos zár szintén a társasházakból, pontosabban azok kapujából lehet ismerős; ezt az eszközt gombnyomásra lehet aktiválni, és ilyenkor nyitható, alapesetben pedig zárva található. A kaputelefonnal összekötve ez egy hatékony beléptető rendszert alkot, hiszen csakis az jut be az épületbe, akit beengednek. Lényeges még, hogy az elektromos zár kényelmessé is teszi a beléptetést, hiszen távolról vezérelhető.

beléptető rendszerek ráadásul kedvező áron szerezhetőek be, így mindenképp érdemes a segítségükkel emelni a biztonság szintjén. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a beléptető rendszerekkel és elektromos zárakkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!2021.06.10
Futura kaputelefon szett: lásson és halljon!
Futura kaputelefon szett

A Futura kaputelefon szett csúcsminőségű, sokoldalú és felhasználóbarát modell, ami praktikus kiegészítője minden lakásnak. A kaputelefonok több vezetékes és több készülékes szettben is megvásárolhatóak, ami azt jelenti, hogy a családi házaktól kezdve a társas házakon át a  teljes lakóparkokig és irodaházakig szinte mindenhol be lehet őket üzemelni.

A digitális készülékek térhódítása már a kaputelefonok világában is megfigyelhető. Egy digitális készülék sokoldalú és jóval több funkcióval rendelkezik, mint egy hagyományos, analóg készülék. A tulajdonságainak köszönhetően a digitális kaputelefon, a Futura kaputelefon szett is sokrétűbb felhasználói élményt tud nyújtani. Mire képes pontosan egy új Futura kaputelefon szett?

Futura kaputelefon szetteket gyakorlatilag úgy lehet használni, mint egy modern telefont, de a hang hívás mellett video hívást is lehet a segítségükkel bonyolítani. Akár szöveges üzenete is tud küldeni a készülékek között, kommunikálni, üzenetet rögzíteni. Természetesen a wif és az internet csatlakozás sem hiányozhat egy korszerű, digitális kaputelefon funkciói közül. A wifi és a megfigyelő funkció kapcsolat lehetővé teszi, hogy a tulajdonos a saját okos telefonján kövesse a kaputelefon közvetítette képet, illetve felvételt. Amikor nem tartózkodik otthon vagy a kaputelefon közvetlen közelében, akkor is kommunikálhat és kezelheti a kaputelefont. A Futura kaputelefon szett biztonságot nyújt, kényelmes használatot biztosít, ellenőrzött beléptetést, modern kommunikációs eszközt ad a tulajdonos kezébe. Elegáns külső, tökéletes képminőség, sokrétű tudás jellemzi a Futura kaputelefon szetteket.

A Futura kaputelefon szett új modelljeiből tud válogatni, ha az áruházunk termék portfólióját végig nézi. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha szeretné ingatlanát, lakását felszerelni a legújabb modelleket képviselő video kaputelefon szettekkel! Az általunk forgalmazott termékekről kérjen bővebb felvilágosítást kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!2021.05.12
Futura vezeték nélküli video kaputelefonnal semmiről nem marad le!
Futura vezeték nélküli video kaputelefon

A Futura vezeték nélküli video kaputelefon új korszakot nyit a beléptetés világában! A régi kaputelefonokat már megszoktuk, szinte mindenhol a hagyományos modelleket lehet látni. Ami régi és bevált, azt nem kell feltétlenül lecserélni, de ha van előnyösebb csere, akkor érdemes megfontolni a váltást.

Miért ajánlott a Futura vezeték nélküli video kaputelefon felszereltetését fontolóra venni? A kaputelefonok új generációja és a régi modellek között több különbség is tetten érhető, az egyik lényeges újítás viszont szemmel látható. A Futura vezeték nélküli video kaputelefon kitágítja az érzékelést, mert már nem csupán a hangokat közvetíti, de vizuális képet is tud adni. Ennek köszönhetően a video kaputelefon teljes körű információt tud nyújtani a vezeték nélküli video kaputelefon tulajdonosának. Amikor megszólal a kaputelefon, a kagylós lakáskészüléken keresztül nem csak a telefonáló hangját és annak mondandóját hallja a tulajdonos, hanem színes képernyőn is látja, hogy a kaputelefon kamerája előtt mi zajlik.

A Futura vezeték nélküli video kaputelefon azért annyira jó választás, mert komplex ellenőrizhetőséget tud nyújtani. A vezeték nélküli kaputelefon tulajdonosa azonnal látja és hallja is, hogy ki van az ajtó előtt, mi történik a kaputelefon kamerájával szemben. Ez megkönnyíti a dolgát, mert egyszerűbben, biztosabban el tudja dönteni, hogy beengedjen e valakit vagy ne.

Futura vezeték nélküli video kaputelefonnak nem csupán a tudása az, ami eltér a régi modellekétől. Az új típusok megjelenésükben, kiegészítők és felépítés szempontjából is különböznek. A belépés proxykártyával lehetséges, a berendezés fel van szerelve zárnyitás és kommunikáció visszajelzővel, széles látószögű kamerával, esőálló burkolattal, valamint wifi adapterrel is. A kaputelefon tulajdonosának nem is kell otthon tartózkodnia, mert az internet segítségével akkor is ellenőrizni tudja a bejáratot a kamerán keresztül, ha nincs a közelben.

Futura vezeték nélküli video kaputelefon felhasználóbarát és modern készülék, amit érdemes megismerni.2021.04.27
Kaputelefon szaküzlet hagyományos és modern megoldásokkal

kaputelefon szaküzlet A kaputelefon szaküzletünkben megtalálja az új kaputelefont, amire szüksége van! A kaputelefon olyan készülék, amiből minden ingatlanra jut egy vagy akár több is. A panel házak, társasházak, egyéb lakóingatlanok bejáratánál ki kell helyezni ilyen készüléket, hogy az ellenőrzött bejárás megvalósítható legyen.

kaputelefon szaküzletünkben szinte minden, ma használatban lévő kaputelefon típus képviselteti magát. A hagyományos mellett a modern készülék típus is elérhető, ami nemcsak audio, hanem vizuális kapcsolatot is képes létesíteni. A kaputelefonok használatával sokkal nagyobb biztonság teremthető meg egy ingatlan lakói számára, de kényelmesebb és egyszerűbb is az érkezők fogadása. Ahol nincs ilyen készülék felszerelve, ott nem lehet a bejáratokat ellenőrizni és nehézkessé válik a vendégek fogadása vagy a házba érkezők ellenőrzése.

Egy kaputelefonnal szemben elvárás, hogy mindig megbízhatóan működjön, legyen igazán ellenálló a mechanikai hatásokkal vagy az időjárás hatásaival szemben, adjon éles, zajmentes képet és hangot, valamint legyen könnyen kezelhető is, hogy mindenki használni tudja, ha szüksége van rá. A kaputelefon szaküzletünkben olyan márkák termékei tudják ezt a színvonalat teljesíteni, mint amilyenek az Urmet vagy a DT2 kaputelefonjai.

kaputelefon szaküzletünk széles termék kínálattal várja az érdeklődőket, kedvező ár-érték arányban kapható kaputelefonok és egyéb készülékek elérhetőek a fővárosi üzletben. Amennyiben fontos Önnek a minőség és a kaputelefonokból is a legjobbak közül szeretne válogatni, a kaputelefon szaküzletünkben megtalálja a számításait.

A kaputelefon szaküzletünkben várjuk szeretettel, ahol kollégáink segítenek kiválasztani az igényeihez illő készüléket. Kérdezzen bátran, ismerje meg az Önt érdeklő modelleket és hozzon megfontolt döntést, hiszen egy kaputelefonnal is hosszú távra tervez az ember. Az előzetes tájékozódáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot, keresse kaputelefon szaküzletünket a honlapon megadott telefonszámon vagy emailben!2021.03.18
DSC riasztóval biztonságban tudhatja ingatlanát!

DSC riasztókDSC riasztók őrködnek, amíg Ön alszik vagy távol van! A riasztóberendezésekre mindenhol szükség van, ahol a hatékony vagyonvédelem, a biztonság fenntartása alapvető igény. A házőrző vagy a programozható árnyékolók csupán az elsődleges védelmi vonalat jelentik, a komoly eszközök közé a riasztóboltok termékei tartoznak.

A DSC riasztó számos változatban készül a kanadai gyártó futószalagjain, aminek harminc éves tapasztalata garantálja, hogy megbízható, minden igényhez illő modellek közül válogathassanak az érdeklődők. Nem számít, hogy egy iroda, egy kis lakás vagy egy több szintes, nagy alapterülettel rendelkező családi ház biztonságát szeretné megalapozni egy sokoldalú riasztóberendezéssel. A DSC riasztók mindenben megfelelnek a legújabb elvárásoknak is.

DSC riasztók rengeteg előnyös tulajdonsággal vannak felruházva, aminek köszönhetően az egyik legjobb választást jelentik, ha riasztórendszer mellett kell dönteni. A riasztó elsődleges funkciója a behatolás védelem, illetve a behatolási kísérlet jelzése, ezért nyitás-és mozgásérzékelővel van felszerelve. A központi egység ledes és lcd kijelzővel ellátott, akár 64 zónás, felhasználóbarát kezelő panellel.

DSC riasztók programozhatóak, 500 esemény tárolására alkalmasak, számos praktikus funkcióval és hasznos tulajdonsággal rendelkeznek, amik segítik a személyre szabott beállítást és a hosszútávú, megbízható használatot. Garantálható, hogy aki egyszer már kipróbálta és megismerte a DSC riasztókat, annak a későbbiekben sem kell másféle modell, hiszen miért kellene valamit lecserélni, ami tökéletesen működik és minden hozzáfűzött elvárást képes volt beváltani.

A biztonság nem olyasmi, amin megéri spórolni vagy érdemes félvállról venni, ezért ne elégedjen meg mással, csakis a legjobb megoldások egyikével! Keresse fel áruházunkat és válasszon ingatlana védelméhez DSC riasztót! Az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban minden információt megosztunk az érdeklődőkkel az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapon talál!2021.02.19
Video kaputelefon, wifis készülék: váltson korszerűbb típusra!

video kaputelefon Video kaputelefon, wifis készülék, válassza a videos kaputelefonok új generációját, tudja maximális biztonságban otthonát!

Manapság a kaputelefonok kínálatában egyre modernebb és kényelmesebb megoldásokkal lehet találkozni. A vevők körében rendkívül népszerűek a videós típusok, amikkel az emberek elkerülhetik, hogy olyan személyeket engedjenek be a területre vagy a lépcsőházba, akik veszélyt jelentenének rájuk. Sokaknak fontos, hogy ne csupán az ingatlanjukon belül tudják nyomon követni az érkezőket, hanem akkor is, ha éppen nem tartózkodnak otthon. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe video kaputelefonjainkat wifis kiegészítéssel!

Kínálatunkban már megtalálhatja a video kaputelefonok új generációját. A wifis készülék maximálisan megfelel az elvárásoknak, garantáljuk, hogy elégedett lesz az eszközzel. A modern kaputelefon segítségével akkor is láthatja az érkező személyeket, amikor házon kívül van, így folyamatosan nyomon tudja követni a történéseket az ingatlan körül. A video kaputelefonnal jelentős mértékben növelheti a biztonságot, egyúttal pedig a stresszmentes mindennapokat is megalapozhatja. A készüléknek köszönhetően nem kell egész nap azon aggódnia, hogy mi történik az ingatlan környezetében. A wifis video kaputelefon a hívásokat egyenesen az okostelefonra továbbítja. A berendezés nagyon megbízható, színvonalas, ami hosszú éveken át kiszolgálja a felhasználókat. Táblagépen keresztül is be tudja hívni a videóképet.

Tapasztalja meg Ön is a korszerű video kaputelefon előnyeit, és szerezze be tőlünk a készüléket! Weboldalunkon bővebb információt is találhat az újdonságról. Mindenképp megéri váltani, hiszen, ha a videón keresztül bármi rendellenességet tapasztal, azonnal tud cselekedni, így időben megállíthatja a problémás eseteket. A terméket kedvező áron szerezheti be tőlünk. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a készülékről, telepítéséről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.2021.01.07
Video kaputelefonokkal a beléptetés is okos lehet!

A  video kaputelefon olyan készülék, ami minden korszerűsített vagy modern ingatlan alapvető berendezése. Manapság sorra indulnak az építkezések, sok új ház épül. Népszerűek a társasházak, amik új, kényelmes és igényes lakásokat kínálnak az új tulajdonosoknak. Egy ilyen korszerű lakáshoz bizony nem illik a régi, kevésbé hatékony beléptető vagyis a kaputelefon.

A  video kaputelefon szettben kapható, amiben minden megvan ahhoz, hogy a készülék hiánytalanul felszerelhető legyen. A hatékony működtetés és a sokoldalúság alapvető dolgok, ha ezeknek a termékeknek a jellemzőiről beszélünk. Az ára kedvező, a minősége meggyőző, a felépítése is egyszerű.

video kaputelefon nagyon jól illeszkedik egy új építésű ingatlan koncepciójába. A cél egyértelműen az, hogy többet tudjon nyújtani egy ilyen ingatlan a sok szempontból elavult, kevésbé komfortos vagy biztonságos és energiapazarló lakásokkal szemben. A video kaputelefon a biztonságosabb ingatlan kialakításához képes hozzájárulni. Hogyan? A video kaputelefon egyszerűen jóval többre képes, mint egy régi modell. Többek között azt is rá lehet bízni, hogy akár a mobil telefonunkra közvetítse az ajtó előtt álló személy vagy személyek képét és hangját. Ennek köszönhetően nem kell elszalasztani egy látogatót, futárt vagy családtagot sem, ha nem tartózkodik otthon. Ellenőrizheti otthonát, biztonságban tudhatja ingatlanát és sokkal rugalmasabban kezelheti kaputelefonját, mint eddig bármikor!

Keressen minket bizalommal és rendeljen egy vagy több új  video kaputelefont! A honlapunkon katalógusokba foglalva lapozhatja végig az összes beléptető terméket, amit a cégünk forgalmaz. Válassza ki azokat a berendezéseket, amik az építkezéshez vagy felújításhoz kellenek és vásárolja meg őket az általunk szabott, megfizethető áron! Természetesen kérhet segítséget tőlünk, hiszen sok dologgal kapcsolatban nincs információja. Ezeket az információkat a kollégáink fogják megadni Önnek a video kaputelefonokról honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!2020.12.11
A DSC riasztó akkumulátorok a rendszer megbízhatóságának alapjai!

A DSC riasztó akkumulátorok rendkívül megbízhatóak, hosszú élettartamúak és gondozásmentesek. Kevesen gondolnak arra, hogy a megbízható riasztórendszerhez alapvető fontosságú egy strapabíró, hosszú élettartamú akkumulátor. Már pedig a riasztórendszer csak akkor ér valamit, ha problémamentesen működik és észrevétlenül teszi a dolgát, miközben nem vagyunk otthon.

DSC riasztó akkumulátorok pontosan ezt tudják biztosítani. A termékek gondozásmentesek, strapabíróak és hosszú élettartamúak. A nagyáramú akkumulátor töltésnek köszönhetően rendkívül gyorsan fel lehet őket tölteni. A DSC riasztó rendszereket ajánljuk nem csak otthoni, hanem akár irodai vagy ipari telephelyen történő alkalmazásra is. 

Amennyiben kérdése merült fel a DSC riasztó akkumulátorokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk a szükséges modell kiválasztásában! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, bátran vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 2020.11.05
Sommer kapunyitó szettekkel a kapu kezelése egyszerűen biztonságos!

Kert kapu, utcai bejárat vagy kocsifelhajtóra nyíló kapu, mindegyikhez illik a Sommer kapunyitó szett! A motorizált kapumozgatás ma már mindenhol magától értetődő választás, hiszen a meghajtó motorokkal egyszerűbb és biztonságosabb a kapuk használata. A megfontoltan kiválasztott kapumozgató meghajtó is fontos szerepet játszik abban, hogy a kaput valóban úgy lehessen használni, ahogyan tervezték.

Sommer kapunyitó szett nem hagy semmilyen kívánnivalót sem maga után, ez pedig az innovatív technológiának és a precíz tervezésnek egyaránt köszönhető. A modern kapunyitás termékei már minden elváráshoz és igényhez kiválóan képesek alkalmazkodni és nem okoznak csalódást egyik kapu típus tulajdonosainak sem.

Sommer kapunyitó szettek segítségével egyszárnyú és kétszárnyú kapunyitás is lehetséges, függetlenül attól, hogy nyíló vagy toló ajtóról van szó. A meghajtó motor és a kapunyitó szerkezet pontosan mozgatja a kapu szárnyait és nem jelent problémát a nehezebb anyagok, illetve kerítés elemek biztonságos elmozdítása sem. Távirányítható és programozható, ezáltal kényelmesen és precízen irányítható.

Sommer kapunyitó szettek ereje, ügyessége, felhasználóbarát és kapukímélő kialakítása együttesen teszi a Sommer termékeket élvonalbeli kapunyitókká. Méret és teherbírás szempontjából is többféle típusban kaphatóak, ennek köszönhetően kapuhoz illő terméket lehet választani. A sokféle funkció első sorban a Sommer kapunyitó szettek biztonságos működését szavatolják. A Sommer kapunyitó szettek nem terhelik a kaput, csendesen mozognak, egyszerűen fel lehet őket szerelni, nincs szükségük ütközőre, áramszünet ideje alatt is zárnak, akadályt észlelve visszanyitnak.

Amennyiben még nincsen motorizálva a kapu vagy nincs megelégedve a jelenlegi kapunyitójával, akkor javasoljuk, hogy adjon egy esélyt a Sommer kapunyitó szetteknek! Keressen minket bizalommal és rendelje meg az igényeihez és a kapuihoz illő Sommer kapunyitó szettet, méghozzá kedvező áron! A bővebb tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!2020.10.04
Elektromos kapunyitóval egyszerűbbek a mindennapok!

Reggel, munkába induláskor a kapu manuális nyitása sokaknak igazi kihívást jelent. Ez különösen igaz a téli időszakban, amikor a fáradtság mellett még az extrém alacsony hőmérséklettel is meg kell küzdeni. Rengeteg idő és energia mehet el induláskor a zárással, nyitással, kocsiba ki és beszállással, ez pedig egyeseknek már megalapozhatja az egész napját. Amennyiben Önnek is teher a hagyományos módszer a kapunyitáshoz, és szeretné megkönnyítené a mindennapjait, válassza az elektromos kapunyitót

Az elektromos kapunyitóval elfelejtheti a reggeli indulás kellemetlenségeit, hiszen csak egy gombot kell megnyomnia és máris nyílik, záródik a kapu. Ez a megoldás az esti órákban is segítséget nyújt, így elkerülheti, hogy kimerülten, a munka után ki kelljen szállni az autóból a kapu záráshoz, nyitáshoz. Az elektromos kapunyitókkal sokkal kényelmesebbek, kellemesebbek a mindennapok, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a korszerű szerkezettel. Telepítése roppant egyszerű, gyors, és a kezelését sem bonyolult megtanulni. Megbízható, színvonalas elektromos kapunyitókat kínálunk a vásárlók számára. Ezek hosszú éveken át gondoskodni fognak a kényelmes kapukezelésről. Az elektromos kapunyitókkal az emberek rengeteg időt és energiát meg tudnak takarítani. Jóval kisebb az esélye annak, hogy elkéssen a munkahelyéről, fontos találkozókról, eseményekről. A szerkezetek az idősebb korosztály számára is segítséget nyújthatnak. Fizikai állapotuk gyakran nem teszi lehetővé a ki és beszállást, így egy ilyen korszerű megoldásra mindenképp szükségük van. 

Az elektromos kapunyitók nélkülözhetetlenek napjainkból. Tapasztalja meg Ön is a szerkezet előnyeit, és szerezze be tőlünk mihamarabb modern kapunyitóját! A termékeket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak, így bárki számára adott a lehetőség, hogy korszerűsítse környezetét. Érdemes körbenézni nálunk, mert tőlünk új kaputelefont és riasztót is beszerezhet. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.2020.09.22
Vezeték nélküli video kaputelefonnal modernizálni tudja a beléptetést!

Egy épületen belüli kommunikáció a kaputelefonokkal lebonyolítható. A beléptetéshez és a beszélgetéshez is ezeket a berendezéseket használják. Ma már a kaputelefon vásárlása előtt több kérdésben is dönteni kell. Régi vagy új legyen, videós vagy vezetékes a készülék?

A vezeték nélküli video kaputelefon a legújabb modellek egyike és egyben az új generációs készülékek képviselője is. A vezeték nélküliség azt jelenti, hogy a készülékek között nincsen szükség arra, hogy a falban vezetett drótok kössék össze őket, anélkül is használhatóak. A kapcsolat minőségét a készülékek közötti hatótávolság befolyásolja, illetve az épület tulajdonságai, például a falak vastagsága. Ott, ahol a vezetékes kiépítés valami miatt nem valósítható meg vagy esetleg túl sokba kerül, a vezeték nélküli video kaputelefon ideális megoldás.

vezeték nélküli video kaputelefon a modern felhasználók számára sok előnyt tartogat. A beépítése és a beüzemelése is egyszerűbb és gyorsabb, mint a régi típusoké, akár szakember nélkül is elvégezhetőek a telepítés bizonyos fázisai.

A legjobb persze mégiscsak az a vezeték nélküli video kaputelefonban, hogy rendelkezik videó hívás lehetőségével is, hiszen a beltéri egysége kijelzővel is ki van egészítve. Az egész olyan, mintha a saját okos telefonunkat használnánk, ami megmutatja, hogy ki vár beengedésre az ajtónk előtt. Ebben rejlik a népszerűsége is a modellnek. A vezeték nélküli video kaputelefon a jövő megtestesülése, ami biztonságosabb, sokoldalúbb és jobban kihasználhatóbb eszköze a jelennek.

vezeték nélküli video kaputelefonok irodaházakban, társasházakban, családi házakban, intézményekben egyaránt nagyon praktikusak. Köszönhetően az extra funkcióknak, Ön nem marad le egy csengetésről sem, mindig tudja, hogy ki érkezett az ajtó elé!

A cégünk nagy választékkal rendelkezik kaputelefonokból is, hagyományos és modern készülékekből egyaránt. Ismerje meg, hogy mit kínálunk vásárlóinknak, tájékozódjon kollégáinktól a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!2020.08.16
Színes video kaputelefon rendszerrel mindent lát és mindent hall az ajtó előtt!

Egyik kaputelefon olyan, mint a másik? Ez a kijelentés talán csak a bejárat mellé felszerelt kaputáblára igaz, annak is a külsejére. Amint a látogató megnyomja a kiválasztott lakáshoz tartozó gombot és elindítja a hívást, a különbség látható és hallható lesz, legalábbis a lakásban tartózkodó számára. A modern kaputelefon rendszerek között már nem csupán audio vagyis hang közvetítésével működő modellek vannak, hanem színes video kaputelefon rendszerek is gazdagítják a kínálatot.

A video kaputelefon rendszerek sokkal részletesebb és átfogóbb információkat közvetítenek a lakásban hívást fogadó számára. Már nem kell csak a hangra hagyatkoznia, amikor valaki felcsenget, hanem a kijelzőn keresztül azt is láthatja, hogy ki szeretne bejutni a házba.

színes video kaputelefon rendszerek egyik közkedvelt termék családja a DT-2 színes video kaputelefon rendszer a Futura Digitaltól! A legújabb kaputelefon rendszerek  és a hagyományos audio kaputelefonok is megtalálhatóak a kínálatban. De térjünk vissza a színes video kaputelefon rendszerekhez!

A kaputelefon tábla része esővédővel felszerelt, így nem éri kár rossz idő esetén sem. A kamera látószöge állítható, illetve elég széles ahhoz, hogy azt is lássa a kamera, ami nem közvetlenül szemben van a kaputelefonnal.

színes video kaputelefon rendszer kiváló felbontású, színes képet közvetít a beltéri egység kijelzőjére, amit ki is lehet hangosítani. Ezzel a felhasználói élmény is nő és a biztonságosabb használat is megvalósul. Ez még nem minden, mert a színes video kaputelefon rendszerek sokoldalúsága itt még nem ér véget. A wifi kapcsolattal rendelkező modelleken a hívást át lehet irányítani okos eszközre is, aminek köszönhetően a tulajdonos bárhonnan megkapja a kaputelefonon megjelenő képet és a hívást. Abban az esetben is látja, ki csenget Önhöz, ha nincs is otthon!

Ma már a színes video kaputelefon rendszer nem luxus cikk, hanem alapvető része az otthon védelmi rendszerének. Ismerje meg a DT-2 színes video kaputelefon rendszert és korszerűsítse otthonát!2020.07.20
Sommer garázskapu nyitókkal az okos vezérlés világára nyithat kaput!

Szárnyas garázskapuk, billenő vagy szekcionált kapuk? Mi a közös bennük? Az biztosan, hogy bármelyiket fel lehet szerelni a Sommer garázskapu nyitókkal. Miért pont a Sommer garázskapu nyitót kellene választania egy garázs tulajdonosnak a többi garázskapu nyitóval szemben?

Íme egy rövid összefoglaló a Sommer garázskapu nyitóinak legjobb tulajdonságairól! A motoros meghajtás együtt mozog a kapuval nem pedig egyetlen ponthoz van rögzítve, ennek köszönhetően alkalmazkodik a kapu mozgatásának szükségleteihez. Az okos rendszer biztonságosabb, kímélőbb és hatékonyabb kapumozgatást tesz lehetővé. A garázskapu meghajtása sokkal tovább bírja és a tulajdonos számára is kevesebb problémát jelent. Többféle típus van forgalomban, amik változatos kapuméretekhez illenek. A működésük gyakorlatilag karbantartást nem igényel, ugyanakkor energiatakarékos és szinte teljesen zajmentes.

Sommer garázskapu nyitók tervezésénél kiemelt figyelmet kapott a biztonság. Erre szükség is van, hiszen számos baleset a garázs környékén történik, sokszor a kapu mozgatása során. A Sommer garázskapu nyitó garázskapubarát és felhasználóbarát egyben. A felesleges erőkifejtést és nekifeszülést ki lehet kerülni a használatával, de a balesetek elkerülésében is segít, köszönhetően az akadályérzékelő funkciónak.

A Sommer garázskapu nyitók között ott vár Önre egy olyan típus, ami a garázsának tökéletesen megbízható működtetést biztosít. Ez a termék egyike azoknak a kiegészítőknek, amiken nem szabad spórolni, hiszen a mindennapokban nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget.

A gondos tervezésnek köszönhetően minden érdeklődő rátalál a neki való modellre és azt az egyedi igényeihez igazítva állíthatja be. Egy olyan termék megvásárlása, mint a garázskapu nyitó, megfontolt döntést igényel!

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben a Sommer garázskapu nyitók felkeltették az érdeklődését! Kollégáink örömmel nyújtanak eligazítást az általunk forgalmazott termékek között a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!2020.06.19
A kapunyitó vezérlő elektronikával a beléptetés praktikus és biztonságos is

A beléptető rendszerek között a kapuk a legelterjedtebb eszközök közé tartoznak. Teljesen mindegy, hogy a kapu egy szárnyas vagy két szárnyas, tolókapu vagy úszókapu, az egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy biztonságosan mozgatható legyen.

A kapuk mozgatását ma már a legtöbb helyen motor végzi el, a motort magát pedig a kapunyitó vezérlő elektronika működteti. Az áruházunk termékei között több típusa is elérhető a napjainkban használatos kapunyitó vezérlő elektronikáknak. A legismertebb márkák között található a Cardin vagy a Proteco, de a termék kínálatban szerepelnek még az Automat vagy a Faac modelljei is, motorok és kapunyitó vezérlő elektronika egyaránt.

A motor, illetve a kapunyitó vezérlő elektronika pontos típusának meghatározásához nem árt tisztában lenni néhány műszaki adattal, annak érdekében, hogy a legjobb döntést hozhassa meg a vásárló. A kapu típusa például hatással van arra, hogy hány kapumozgató motorra van szükség. Egy motor elég a toló és úszókapuk esetében, illetve az egy szárnyas kapukhoz, tehát értelemszerűen két motor kell a két szárnyas kapukhoz.

Amikor megtörtént a motor kiválasztása, illetve a beazonosítása, akkor olyan további adatokra van még szükség, mint a motor kimeneti feszültsége és a motorkimenet terhelhetősége vagy az, hogy milyen kiegészítőkkel működik. A villogó elektronika, a rádióvevő vagy a fotocella is számít, ha a megfelelő kapunyitó vezérlő elektronika kiválasztásához.

A modern kapunyitó vezérlő elektronika képes a kerti világítást ki és be kapcsolni, villogóval felszerelt, automatikusan zár és automata csukási idővel rendelkezik meghatározott időintervallumban.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tud velünk kapcsolatba lépni, ha komolyan érdeklik az általunk forgalmazott termékek. A kapunyitó vezérlő elektronikákat kedvező áron tudja beszerezni üzletünkből és már csak a beépítés hiányzik ahhoz, hogy használni kezdje. Amennyiben kérdése van vagy tanácsot szeretne kérni a kapunyitó vezérlő elektronikákkal kapcsolatban, forduljon kollégáinkhoz!2020.05.12
Sommer kapunyitók: fókuszban a biztonság!

Az életünket kényelmesebbé tévő eszközöket és berendezéseket utazás, étel készítés, kommunikáció, szépülés vagy kapunyitás alkalmával is tudjuk kamatoztatni. A hatékony működés és az életünket megkönnyítő kényelem azonban csak az egyik oldala az elvárásoknak. Ugyanilyen fontos az is, hogy az eszköz biztonságosabb használatot is adjon. 

A biztonság a kapuk esetében kiemelt helyet foglal el azon a listán, ahol a pozitívumok és elvárások kapnak helyet. A Sommer kapunyitókkal minden egyes pontot kipipálhat ezen a bizonyos listán. A kapuk használatának megvan az a veszélye, hogy valaki vagy valami a kapu szárnyak útjába kerül és baleset éri. Amellett, hogy a Sommer kapunyitók egyszerűbb és kényelmesebb mozgatást tesznek lehetővé, arról is gondoskodnak, hogy elkerülhetőek legyenek a felesleges kockázatok. 

Gondoljon bele, hogy családja, vagyontárgyai és háziállatai is biztonságban vannak a Sommer kapunyitók precíz tervezésének és a beépített funkcióknak köszönhetően. A kapu érzékeli, ha valami az útjába kerül és nem mozog tovább.

Minden érdeklődő megtalálja a a neki való konkrét típusát  Sommer kapunyitókból. Akár toló ajtós, akár nyíló ajtós vagy pedig szárnyas kapu az, amire meghajtót szereltetne, a Sommer modelljei nem okoznak csalódást! Végtelenül egyszerű és komfortos kapuhasználatot tesznek lehetővé, mindezt jelentősebb karbantartás nélkül. A veszélyt nem csupán a kapu mozgásából eredhet. Ha nem kell kiszállnia az autóból a kapunyitáshoz vagy rossz időben kapkodnia, miközben próbál minél gyorsabban bejutni, akkor máris kisebb a kockázat. A Sommer kapunyitókra számíthat!

Ideje korszerűsíteni a kaput és a beléptetést? Ezt egyszerűen és nagyon hatékonyan meg tudja tenni, ha a Sommer kapunyitók mellett teszi le a voksát. Keresse fel bizalommal a cégünket és vásárolja meg az új Sommer kapunyitóit versenyképes áron! Vegye igénybe a segítségünket és kérjen részletes tájékoztatást az általunk forgalmazott Sommer kapunyitókról és egyéb termékekről a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!2020.04.07
Kaputelefonok a ma és a holnap számára!

Egy épületben, ahol lakóközösség működik, mindig az az elsődleges cél, hogy a közösség érdekeit nézzék és annak érdekében cselekedjenek.  Ezért rendszeresen felújítást, korszerűsítést is be kell iktatni egy társasház életében. A változtatások a lakók kényelmét, biztonságát, az épület élhetővé tételét szolgálják. Egy aprónak tűnő változtatás, korszerűsítés is komoly eredményeket hozhat. 

Új tető, energiatakarékos szigetelés vagy nyílászáró csere mellett a kaputelefon is aktuális kérdés lehet. Sok helyen, főleg a régi építésű ingatlanoknál még a több éve, évtizede telepített kaputelefonokat használják. Igaz, hogy sok közülük ma is megbízhatóan működik, de jóval kevesebbet tudnak, mint a modern társaik.

kaputelefon korszerűsítése is a ház és a lakók érdekében történik, hiszen a beléptetést érintő dologról van szó. A régi típusú kaputelefonok nem tudják azt a színvonalat és sokoldalúságot produkálni, amit a legújabb kaputelefon modellek. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen új kaputelefont termék kínálatunkból! 

A weboldalon minden, általunk forgalmazott kaputelefon leírását és részletes katalógusát megtalálja, ami alapján el tudja dönteni, hogy melyik modell és típus felel meg a lakóközösség, illetve a társasház számára. A modellek kiváló ár-érték arányban elérhetőek, hagyományos vagy videós változatban is. A modern kaputelefonok olyan funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkeznek, amik biztosítják a jobb ellenőrizhetőséget, a teljesebb kommunikációt és a nagyobb biztonságot is. Például arra is lehetőséget adnak, hogy üzenetet rögzítsen a készülék, a lakások közötti kommunikációra is lehetőség van írásban és szóban egyaránt. A kaputelefon előlapja is sokoldalú, hiszen rendelkezhet éjszakai fénnyel, időjárásálló és rongálásálló anyagból készül, az igényeknek megfelelően beprogramozható.

Amennyiben szeretné lecserélni a régi készülékeket és kihasználni az új modellekben rejlő lehetőségeket és előnyöket, a legjobb helyen jár! Az általunk forgalmazott termékek között Ön is megtalálja a legújabb kaputelefonokat2020.03.15
Videomegfigyelő rendszerrel az okos és biztonságos otthonért!

Nincs, aki őrködjön, megfigyeljen és riasszon? A videomegfigyelő rendszer a megoldás! Nemcsak társasházak, irodák, plázák, szórakozóhelyek számára nélkülözhetetlen egy modern videomegfigyelő rendszer, de bárki nagyobb biztonságban tudhatja a használatával a családját is!

Képzelje el, hogy bármikor meg tudja nézni, az otthonától távol is, hogy mi történik otthon és mi a helyzet a családjával! Ma már egy okos otthonból nem hiányozhat a videomegfigyelő rendszer sem. A modern videomegfigyelő rendszer sokkal többet tud, mint az egyszerűbb, hagyományosabb társai. Az internet előnyeit kihasználva rá lehet csatlakozni a rendszerre és az okostelefonon keresztül követni az eseményeket, ellenőrizni a történéseket. Ha úgy érzi, hogy lemarad valamiről, ha nem tud eleget otthon lenni vagy csak megnyugvással tölti el, ha a nap bármelyik percében lehetősége van megnézni, hogy mi történik otthonában, a családjával, akkor a videomegfigyelő rendszert az Ön igényeire tervezték!

Forduljon hozzánk bizalommal, mert a katalógusunkban nemcsak kaputelefonok, kapunyitók és riasztók szerepelnek, hanem modern videomegfigyelő rendszer is a megrendelhető termékeink közé tartozik! A Provision 2018 egy olyan korszerű videomegfigyelő rendszer, amivel bárki felszerelheti az otthonát.

A rendszerhez tartozó applikáció számos olyan funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos nyomon követést, a visszajátszást vagy a személyre szabott beállításokat, illetve értesítéseket. A gyártók is felismerték, hogy egy termék akkor lesz igazán sikeres, ha a fogyasztók számára minél egyedibb igényeknek tud megfelelni. Ez nem kevésbé igaz a biztonsági rendszerekre.

A Provision 2018 az Ön otthonából sem hiányozhat, ha nem szeretne semmiről sem lemaradni és fontosnak érzi, hogy minden lehetőséget kihasználjon a kontrollra. Amennyiben a videomegfigyelő rendszer felkeltette a figyelmét, forduljon bizalommal kollégáinkhoz! A weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén tud teljes tájékoztatást kérni!2020.02.16
A videó kaputelefonnal akkor is kapcsolatban van, ha házon kívül tartózkodik

Az okostelefonok korát éljük, amikor egyre több szolgáltatást igénybevehetünk a készülékünkkel, egyre több feladatot bízhatunk arra az eszközre, ami már régen nem csak telefonálásra alkalmas. Az okostelefonnal fizethetünk a boltban, megrendelhetjük a leárazáson kinézett pulóvert vagy pedig azt is megnézhetjük, hogy ki áll az ajtónkban.

videó kaputelefonok legújabb modelljeivel és internetkapcsolattal az okostelefon kapcsolódni tud a készülékhez és annak kamerájához. Bárhol is vagyunk, megnézhetjük a telefonunk képernyőjén, hogy a több kilométerre lévő otthonunk ajtaján ki csenget éppen. Ez a funkciója a videó kaputelefonnak nagyon hasznos és a segítségünkre van abban, hogy ne maradjunk le semmiről sem. Habár ma már számtalan módon gondoskodhatunk arról, hogy személyre szabott keretek között éljük az életünket és úgy alakítsuk, ahogyan szeretnénk, egy ilyen kiegészítőnek, mint amilyen a videó kaputelefon is, megvan a helye a modern mindennapokban.

Gondoljunk csak bele, hogy az időnk nagy részét távol töltjük az otthonunktól, munka, ügyintézés, nyaralás, kikapcsolódás váltja egymást. Nem tudunk mindig ott lenni, ha jön egy futár, a gázóra leolvasó érkezik, váratlan vendég toppan be. A videó kaputelefonon keresztül értesülhetünk arról, hogy ki keres minket, méghozzá valós időben, és beszélhetünk vele egy újabb találkozó leszervezése miatt. A videó kaputelefon nemcsak praktikus és segít nekünk mindent megszervezni, de nagyobb biztonságérzetet is ad, mert jó minőségű felvételen láthatjuk, hogy ki akar velünk kapcsolatba lépni. A modern kialakítás és a színvonalas tervezés lehetővé teszi, hogy minden körülmények között lássuk, ki kopogtat, nem számít, hogy nappal van vagy éjszaka, süt a nap vagy esik az eső odakint.

Ha a videó kaputelefon iránt érdeklődik, lépjen velünk kapcsolatba és vásároljon tőlünk megbízható modellt kedvező áron! Hamarosan használhatja és élvezheti a videó kaputelefon minden előnyét! Érdeklődjön termékeinkről a weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!2019.9.9
A kapu távirányító előnyeiről röviden

A modern technológia segítségével egyre nagyobb kényelemben és biztonságban élhetünk, és ez csak fokozódni fog, hiszen az okosotthonok is egyre nagyobb teret nyernek a mindennapokban. Szinte mindent lehet már távirányítással vezérelni: a világítást, az árnyékolókat, a biztonsági rendszereket; miért pont a kapu maradna ki ebből a körből? A kapu távirányítókat ráadásul nem csak akkor tudjuk beszerezni, amikor beszereltetjük a kapu mozgatásáért felelős mechanizmust, hanem esetleges elvesztés, vagy javíthatatlan meghibásodás esetén utólag is.

A kapu távirányítónak leginkább akkor vesszük hasznát, amikor autóval érkezünk, vagy távozunk, hiszen így nem kell kiszállni, kinyitni a kaput, kihajtani, majd megint kiszállni a kapu bezárása miatt, és végül elindulni, hanem csak egy gombnyomás, majd még egy, miután kihajtottunk, és már mehetünk is a dolgunkra. Léteznek olyan kapu távirányítók is, amelyeknél még a gomb nyomkodására sincs szükség, mivel a közelségérzékelővel ellátott kapunyitó szerkezet érzékeli a távirányítót, és egy bizonyos távolságon belül automatikusan nyitja a kaput, eltávolodáskor pedig zárja. Ez még kényelmesebbé teszi a használatot, így érdemes ezt a típust beszerezni a hozzá tartozó szabályozó berendezéssel együtt.

Amennyiben kapu távirányítóra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk kínálatában többféle kapu távirányító közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt. Akár az otthonában, akár irodaházhoz, vagy egyéb létesítményhez lenne szüksége kapunyitókra, sorompóra, kaputelefonra, riasztóra, vagy videómegfigyelő rendszerre, nálunk beszerezheti a legkorszerűbb típusokat. Vásároljon nálunk biztonsági és kényelmi felszereléseket ingatlanjához, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben kérdése lenne a kapu távirányítókkal, illetve egyéb termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink szívesen segítenek a választásban!2019.8.1
Kényelmes megoldások a mindennapokban: a vezeték nélküli csengőkről bővebben

Nagyon sok ember kifejezetten arra törekszik környezete kialakításakor, hogy kényelmes megoldásokat részesítsen előnyben, például a kapucsengőkkel kapcsolatban. Mindenképp gyorsan telepíthető, nem túl bonyolult rendszerű csengőt szeretne a vásárlók többsége beszerezni azért, mert ezeket a szerkezeteket akár ők maguk is be tudják szerelni otthonra vagy az irodába. Ha Önnek is fontos a kényelem a csengőkkel kapcsolatban is, válassza a vezeték nélküli típusokat!

A vezeték nélküli csengők telepítéséhez és működtetéséhez nincs szükség kábelekre, mert a szerkezet rádiójel vezérléssel működik. A hatótávolság maximum 250 méter. A vezeték nélküli csengők ezért elsősorban olyan helyekre ideálisak, ahol nincs túl sok lehetőség a kábelvezetésre vagy az ingatlantulajdonosoknak gyors megoldásra van szükségük a kapucsengőkkel kapcsolatban. A vezeték nélküli csengőkkel így spórolni is lehet, hiszen esetükben nincs szükség a kábelek megvásárlására. Ráadásul a kábelek megrongálódása okozta meghibásodásokat is elkerülheti: gyakran amiatt mennek tönkre a kapucsengők, mert a kábeleket a szélsőséges időjárás vagy a fák tönkreteszik. A szerkezetek korszerűek, megbízhatóak, hosszú távon képesek kiszolgálni használóikat.

A vezeték nélküli csengők alkalmazását rendkívül egyszerű megtanulni, és karbantartásukkal sem kell túl sokat foglalkozni. Ha régi szerkezetét cserélné le, érdemes a vezeték nélküli típusokra váltania!

Választékunkban Grothe vezeték nélküli csengőket talál, bátran nézzen körül nálunk! A gyártó színvonalas termékeket kínál a vásárlóknak, kedvező áron, így bárki számára elérhetők a modern megoldások a csengőkkel kapcsolatban. Rendelje meg tőlünk korszerű kapucsengőjét! Amennyiben vásárolni szeretne vagy bővebb információkra lenne szüksége a vezeték nélküli csengőkről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb megoldást kapja Ön is!2019.7.17
Miért váltson video kaputelefonra?

Sok ingatlannál merül fel a kaputelefon leváltásának szükségessége, ugyanis a meglévő készülék már nem képes betölteni rendeltetésszerű szerepét, emiatt pedig állandó javításra szorul. Amikor az új rendszer telepítéséről van szó, a vevők jelentős részének az okozza a fejtörést, hogy az új kaputelefon videós funkcióval is rendelkezzen, vagy legyen a régihez hasonló egyszerű készülék, csak modernebb kiadásban. Ha Ön is ilyen helyzetbe került, a tanácsunk, hogy mindenképp video kaputelefonra váltson!

A mai világban egy ingatlannal kapcsolatban roppant fontos a teljeskörű biztonság, erről pedig a video kaputelefonok százszázalékban tudnak gondoskodni. A video kaputelefonokkal az ingatlanban élők nem csupán az érkezők hangját hallhatják, hanem láthatják is őket, így a házba azok az emberek juthatnak be, akiket valóban várnak az ott élők. Sok betöréses eset is azért történik meg, mert a hang alapján nem tudják megfelelően beazonosítani az illetőt, így a betörőknek szinte gyerekjáték bejutni egy-egy ingatlanba. A video kaputelefonokkal tehát jelentős mértékben visszaszoríthatók a betöréssel kapcsolatos esetek, ráadásul, ha valami gyanúsat is észlel az ember a ház körül a becsengetővel kapcsolatban, még arra is van lehetőség, hogy időben értesítse a rendőrséget.

A video kaputelefonok megbízható, modern készülékek, amiket már sokkal egyszerűbb telepíteni, alkalmazni. A magáningatlanoktól kezdve az irodákig szinte bárhová telepíthetők, ugyanis többféle típusban elérhetők, így minden vevő az igényeknek és körülményeknek megfelelően tudja beszerezni a készüléket.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretne biztonságos környezetben élni, dolgozni, válassza a video kaputelefonokat! Tekintse meg kínálatunkat, majd válassza ki azt a készüléket, ami megfelel az elvárásainak és a körülményeknek! Amennyiben kiválasztotta a video kaputelefont, és szeretné megvásárolni, esetleg kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak a vevők rendelkezésére!2019.6.17
Futura kaputelefon társasházakba

A modern társasházak már nemcsak a kivitelezésüket tekintve különböznek a régebben felhúzott épületektől, de felszereltségükben is. Mit értünk ez alatt? Már az olyan, mindennap használatban lévő eszközökben is vannak különbségek, mint amilyenek a kaputelefonok. Miért nem mindegy, hogy milyen kaputelefon van beszerelve egy társasházba, milyen készüléken keresztül jelentkezik be egy vendég vagy idegen? A kérdésben már benne van maga a válasz is. A kommunikácó sokoldalúsága és minősége, amit a kaputelefon használata biztosít, szerepet játszik a lakók biztonságának megteremtésében.

A Futura korszerű, új generációs kaputelefonjai jóval többet tudnak, mint egy régi, hagyományos kaputelefon. Ezért is érdemes őket beszereltetni őket az építkezés során vagy pedig lecserélni a régi készülékeket, illetve rendszert egy ilyen modellre. Mit tudnak a Futura új modelljei, ami miatt nélkülözhetetlenek egy nívós társasházból?

Először is megvan az az előnyük, hogy nemcsak hangot, hanem képet is adnak a kommunikációhoz. Ezzel jóval magasabb kategóriába kerülnek biztonság szempontjából, mint azok a modellek, amik csak hangot szolgáltatnak, de képet nem. Ennek köszönhetően könnyebb ugyanis beazonosítani a telefonálót és kisebb annak az esélye, hogy az épületbe illetéktelen személy jut be. A Futura kaputelefonok két vezetékes rendszerek, ez azt jelenti, hogy bizonyos határig bővíthetőek. A kisebb társasházak esetében 4 darab kaputábla és 32 darab lakáskészülék fér bele a hálózatba.

A kaputáblák letisztult, minimál dizájnt képviselnek, éjszakai világítással vannak ellátva. A lakáskészülékek képesek a lakások közti kommunikációra, üzenetrögzítésre, valamint szöveges üzenet küldésére is használhatóak. Többféle képnézet is beállítható, köztük széles látószögű, halszem optika is a jobb ellenőrizhetőség érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott Futura kaputelefonok vagy egyéb kommunikációs rendszerek iránt, keressen minket bizalommal, és tájékozódjon a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!2019.5.22
Alapozza meg irodája biztonságát síktapadó elektromos zárral!

Ha egy cégvezető szeretné biztonságban tudni irodáját, manapság számtalan technikai megoldás áll rendelkezésre az illetéktelen betolakodók távoltartására. A választékból gyakran kerülnek kiválasztásra azok a szerkezetek, amik munkaidő alatt is folyamatosan gondoskodnak a biztonságról. Ha Ön is ilyen technikai megoldást szeretne alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a síktapadó elektromos zárakat!

A síktapadó elektromos záraknak köszönhetően százszázalékban biztonságban tudhatja irodáját napközben is, így nem juthat be a területre illetéktelen. A záraknak a legnagyobb előnyük, hogy szinte bármilyen típusú bejárati ajtóra felszerelhetők, így ahhoz, hogy megfelelő biztonsági rendszert alakíthasson ki az irodában, nem kell komolyabb átalakításokat végezni. A síktapadó elektromos zárak nem tartalmaznak könnyedén kopó elemeket, így hosszú éveken át képesek gondoskodni az iroda biztonságáról. Nehezen rongálhatók, könnyedén karbantarthatók.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne alkalmazni síktapadó elektromos zárat az iroda védelméhez, vásárolja meg kínálatunkból a terméket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!2019.5.22
A síktapadó elektromos zárakról röviden

Manapság számtalan biztonságtechnikai megoldás áll rendelkezésre az ingatlanvédelem terén, így mindenki ki tudja választani azt az opciót, ami számára ideális. Akik ezzel kapcsolatban még nem hallottak a síktapadó elektromos zárakról, érdemes megismerkedniük velük, ugyanis a szerkezetekkel kiváló biztonsági rendszert alakíthatnak ki az emberek otthon és munkahelyükön egyaránt.

A síktapadó elektromos zárak a különböző biztonságtechnikai rendszerek fő tényezői, amik az ajtók zárását biztosítják, úgy, hogy egy elektromágneses tér feszültség alatt tartja az ajtót. Ha ez megszűnik, abban az esetben nyitható lesz az ajtó. A síktapadó elektromos zárak rendkívül megbízhatóak, hosszú távon gondoskodnak a terület biztonságáról, ellenállnak a nedvességnek, rozsdásodásnak. Szinte bármilyen méretű és kialakítású ajtóhoz alkalmazhatók.

Szerezzen be kínálatunkból síktapadó elektromos zárat! Amennyiben kérdései lennének a zárakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!2019.4.24
Balesetmentes ajtóhasználat korszerű ajtóbehúzókkal!

Egy ajtó működése egyszerű, de mindig lehet biztonságosabb is. A megfelelő kiegészítők elhelyezésével az ajtó nyitása és a zárása biztonságosabbá tud válni. Ma már sok helyen használnak ajtóbehúzókat, ami egy olyan szerkezet, amit az ajtó és az ajtófélfa, illetve a fal összekötésével lehet használni. Két karról van szó, ami képes szabályozni az ajtó mozgását. Azajtóbehúzók tehát megakadályozzák, hogy az ajtó kivágódjon, illetve becsapódjon.

Egy szabadjára engedett ajtó igazán balesetveszélyes tud lenni. Sehol nincs arra szükség, hogy a csapódó ajtó valamilyen balesetet okozzon. Egyszerűen meg lehet tehát előzni az ilyen jellegű incidenseket, csak meg kell rendelni egy új ajtóbehúzót, és fel kell szereltetni azt a kijelölt ajtókra. A továbbiakban pedig nem kell attól tartani, hogy az ajtó kezelhetetlenné válik.

Egy ilyen kiegészítőt ráadásul be is lehet állítani, annak megfelelően, hogy a tulajdonosoknak, illetve a használóknak mire van szüksége: például meg lehet határozni, hogy mekkora legyen a sebessége az ajtó mozgatásának. Általában kettő sebességtartománnyal rendelkeznek az ilyen kiegészítők.

Forduljon hozzánk bizalommal, és nézze meg az általunk forgalmazott ajtóbehúzókat! Kétféle terméket is kínálunk ebben a témában: a Silver Line és a Gold Line modelleket. Mindkettő nagyon megbízható, formatervezett, tehát nem töri meg az ajtó, vagy a környezete összképét. Az alkatrészt összetartó csavarokat dekorfedél alá rejtették a tervezők. Normál, párhuzamos és csúszókaros kivitelben is készülnek.

 

Az ajtóbehúzók használatát elős sorban olyan helyeken, épületekben javasoljuk, ahol sokan fordulnak meg, nagy a mozgás, így hasznos lehet irodaházakban, egészségügyi és közintézményekben, de társasházakban is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott ajtóbehúzók iránt, ne habozzon felkeresni minket! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és kollégáink szívesen tájékoztatják Önt azokról a részletekről, amik érdeklik a termékeinkkel kapcsolatban!2019.3.27
Egy eszköz a biztonság és a kényelem érdekében: az elektromos kapunyitó

Modern világunkban nagyon fontos a kényelem. Nemcsak, hogy már bármit megvásárolhatunk kényelmesen, otthon, a fotelben ülve, online, hanem szinte mindent tudunk távirányítással is vezérelni: a redőnyt, a fűtést és szerencsére a kaput is. Ha Önnél ez még nem megoldott teljes mértékben, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk széles választékkal áll rendelkezésére elektromos kapunyitóból! Ezek az eszközök egyszerre szolgálják a kényelmet és a biztonságot, ráadásul kedvező áron elérhetőek.

Az elektromos kapunyitók használata nagyon kényelmes, hiszen nem szükséges ahhoz kimenni, hogy valakit beengedjünk. Ennek különösen télen, nagy hidegben, illetve rossz időben van jelentősége, amikor egy plusz öltözködési procedúrával járna a kimenetel. Elektromos kapunyitó használatával úgy engedheti be az érkezőt, hogy nem kell kitennie a lábát a lakásból. Természetesen akkor is hasznát veszi majd, amikor Ön érkezik haza gépjárművel, hiszen ebben az esetben meg az autóból nem kell kiszállnia, ez pedig biztonsági szempontokból is nagyon előnyös! Egyből a garázsba hajthat, és az időjárástól függetlenül, kényelmesen közelítheti meg otthonát.

Az elektromos kapunyitókat különösen ajánljuk idősek, vagy nehezebben mozgók részére. Számukra a kapuig vezető néhány méter megtétele is nehéz lehet, ráadásul sok időbe is telhet. Sajnos könnyen megtörténik a baj ilyen rövid úton is, ha az csúszós, jégkásás, márpedig egy esés egy idős ember számára könnyen végzetes is lehet. Az elektromos kapunyitók hozzájárulnak az efféle bajok megelőzéséhez is.

Szeretné otthonát kényelmesebbé varázsolni? Esetleg idős rokona részére keres olyan megoldást, amivel megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi számára a mindennapokat? Az elektromos kapunyitó vásárlása jó választás! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, esetleg nem tudja, mi alapján válasszon, forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és nyújtanak részletes tájékoztatást.2019.11.11
A kapunyitó meghibásodásairól röviden

Ahogy a mondás tartja, a jót könnyű megszokni, és ez pontosan ugyanígy van az otthonunkkal, illetve a beszerelt kényelmi berendezésekkel kapcsolatban is. Ha valami elromlik, akkor hirtelen egy valóságos katasztrófa kellős közepén találjuk magunkat, és az első pillanatokban azt sem tudjuk mitévők legyünk, még akkor is, ha hideg fejjel csupán csak egy apróságról lenne szó. Ilyen lehet a kapunyitó meghibásodása is, ami fennakadást okozhat, ám csak pillanatokig tart az átmeneti megoldása, a javítás pedig néhány napon belül megoldható.

A kapunyitó meghibásodásai többnyire egy egyszerű elemcserével megoldhatóak, hiszen a legtöbbször csak arról van szó, hogy a távirányítójában lemerült az energiaforrás. Ez persze házilag is megoldható néhány perc alatt, de ha nincs otthon csereelem, az sem jelent nagy gondot, hiszen a kapunyitó szerkezet ki is iktatható átmenetileg, így kézzel is nyithatóvá válik a kapu, tehát nem kell aggódni amiatt, hogy az autó kint, vagy éppen bent reked. Amikor a kapu nem reagál a távirányítóra, érdemes először egy elemcserével megpróbálkozni, mert ez az eseten nagy többségében megoldja a gondot.

Lehetséges azonban, hogy nem a távirányító a ludas, hanem a kapunyitó szerkezet. Ez legtöbbször az elektronika számlájára írható, hiszen könnyen előfordulhat, hogy az amúgy tökéletesen záródó készülékházba bejut valahogy a nedvesség, és rövidzárlatot okoz, vagy korrózió kezdi ki az alkatrészeket. Ilyenkor mindenképp szükséges egy szakember segítsége, hiszen van rá esély, hogy a teljes elektronikát cserélni kell.

A harmadik lehetőség az energiaellátás hiánya, ami történhet kábelszakadás, vagy egyéb sérülés miatt is, amit szintén szakemberre kell bízni a balesetek elkerülésének érdekében.

Ha viszont a kapunyitó menthetetlen, akkor muszáj lesz újat szerezni a régi helyére; ebben állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére! A kínálatunkból többféle kapunyitó is megrendelhető, tehát ha Önnek is erre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!2019.10.14
Tegye biztonságosabbá az otthonát, telepítsen riasztót!

A biztonság az élet minden területén fontos: az utcán, az autóban és természetesen otthon is. Ám nem csak a saját biztonságunkra kell ilyenkor gondolni, hanem az értékeinket is őriznünk kell az illetéktelenektől. Az autóriasztó ma már alapfelszereltségnek számít, a lakások nagy részében azonban még manapság sincs riasztó, pedig a betörők elriasztásához, illetve esetleges elfogásukhoz komoly segítséget jelent.

A riasztó több, különálló egységből tevődik össze, amelyek beépítve alkotják az egészet. Az érzékelők – amik lehetnek infravörös-, vagyis hőérzékelők, illetve a mozgásra aktiválódó érzékelők a legelterjedtebbek – észlelik a behatolót, a tulajdonképpeni riasztó, vagyis a kültéri egység hanggal és fénnyel jelez, és szükség van egy központi egységre is, amivel az egészet szabályozni lehet. Ez utóbbinak azonban számos egyéb funkciója is lehet attól függően, hogy mennyire fejlett, modern berendezésről van szó.

Vegyük először az alap riasztó vezérlőberendezést, vagyis a lehető legegyszerűbbet. Ez meghatározott mennyiségű, ám többnyire nem túl sok zónát képes kezelni, beállítható rajta, hogy milyen kódot fogadjon el helyesként, ebből akár többfélét is, és körülbelül ennyi a tudása, ám már ez is elegendő ahhoz, hogy egy ház, vagy lakás biztonsága szintekkel feljebb léphessen. Egy komolyabb vezérlő azonban ennél lényegesen többre is képes lehet, de ez esetben csak néhány példát említenénk meg: a zónák számának bővíthetősége, vezeték nélküli kiegészítő eszközök vezérlése, események rögzítése és tárolása a belső memóriában, sőt, akár az okostelefonos applikáción keresztüli vezérlés is megoldható. Attól függően, hogy mekkora keretet szánunk az otthonunk biztonságára, a határ a csillagos ég lehet mind tudásszintben, mind hatékonyságban.

Amennyiben szeretné az otthonát is biztonságban tudni, szereltessen fel riasztót mielőbb! Kínálatunkban számos vezérlőberendezés közül válogathat, sőt, további biztonságtechnikai felszereléseket is beszerezhet tőlünk. Tekintse meg a lehetőségeket, válasszon, majd rendelés, vagy kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!2019.1.30
Miért érdemes egy helyről beszerezni az úszókapu vasalatokat és zárakat?

Manapság, ha az emberek szeretnék teljesen kicserélni a kapuszerkezetet, számtalan megoldás közül válogathatnak. A gazdag kínálatból legfőképp azok a típusok kerülnek leggyakrabban kiválasztásra, amelyeket telepíteni és használni is roppant egyszerű. Ez jellemző például az úszókapukra is, amelyek kiépítéséhez értelemszerűen hozzájuk kapcsolódó vasalatokra is szükség lesz.

Az úszókapu mellett ezen kívül még számtalan érv szól, amiket elsősorban vasalatainak köszönhet. Az úszókapu vasalatok biztosítják többek között a kényelmes és biztonságos használatot. Az úszókapu vasalatok az időjárási körülményektől védett szerkezeti elemek, amelyek ily módon tartós, hosszú élettartamú konstrukciót biztosítanak a tulajdonosaik számára. A vasalatok sínből, támasztó görgőkből, valamint vezető görgőkből állnak, amiket egyszerű felhasználni a beépítés során. A sín az úszókapu aljára van hegesztve, amin pedig a görgőcsoportok átgurulnak kinyitáskor és záráskor. Az úszókapu vasalatok rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol felhasználhatóak, vagyis nemcsak magáningatlanok kapcsán alkalmazhatják ezt a megoldást, hanem ipari területeken is. Az úszókapu vasalatok kényelmes használatát tovább fokozzák a hozzájuk kapcsolódó zárak is. Ezeket a zárakat nemcsak kézzel, hanem automatizáltan is lehet működtetni, ha az ügyfél úgy kívánja, aminek köszönhetően még egyszerűbbé válik az úszókapu használata. Az úszókapu vasalatokhoz kapcsolódó zárak speciális, kampós kivitelben szerezhetőek be, ami tovább fokozza az ilyen típusú kapuk előnyeit.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az úszókapu vasalatok és a hozzájuk tartózó zárak kényelmét a hétköznapokban, szerezze be kínálatunkból a síneket, görgőket, valamint a zárszerkezeteket! Ha kérdései lennének a komfortos megoldással kapcsolatban, vagy rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén! Úszókapu vasalataink és záraink kedvező árakon elérhetőek bárki számára!2018.10.20
Wifis kaputelefon

A wifis kaputelefonok előnyeiről röviden

 

A kaputelefonokat – ahogy más műszaki berendezéseket is – elérték a különböző, 21. századi innovációk, ennek köszönhetően manapság már nem csak a klasszikus típusokat lehet beszerezni, hanem a korszerűbb, több funkcióval rendelkezőket is. Közülük a wifis kaputelefonok a legnépszerűbbek, hiszen minden szempontból előnyöket tartogatnak a felhasználóknak.

 

A wifis kaputelefon legfőbb előnye már a nevéből kikövetkeztethető, ugyanis a telepítése során nem kell kábeleket húzni a lakás és a kapu között, mivel a készülék vezeték nélkül, wifin keresztül csatlakozik az otthoni hálózatra, a működéséről pedig egy adapter gondoskodik. A wifis kaputelefonoknak nem csak a telepítése gyerekjáték, hanem a használata is; bárki könnyedén megtanulhatja pár perc alatt.

 

Ha felkeltette az érdeklődését a wifis kaputelefon, és szeretné Ön is megtapasztalni a készülék előnyeit, akkor szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!2018.10.19
video kaputelefon társasházakba

Miért éri meg a társasházban lecserélni a kaputelefont?

 

Egy társasházban általában kevesebben laknak, alacsony a lakások és a lakók száma. A lakástulajdonosok összetartóbbak, igyekeznek megőrizni a ház állapotát, szépítgetni, korszerűsíteni azt. Egy új kaputelefon is helyet kaphat azon a listán, ami a következő kipipálandó teendőket tartalmazza. Miért legyen újkaputelefonja a társasháznak?

 

Egykaputelefonnak funkciója van: lehetővé teszi, hogy az érkezők kommunikálhassanak a lakókkal, illetve abban is segít, hogy a lakók ellenőrzést gyakorolhassanak a beléptetés felett. Ha nem működik, vagy elavult a kaputelefon, az nagymértékben veszélyezteti a társasház biztonságát, utat enged az illetéktelen behatolóknak. Egy modern kaputelefonnal, ami akár videóhívások indítására és fogadására is képes lehet, már lehetővé válik arc alapján is beazonosítani az érkezőket, kontrollálni a beengedést. Egy új kaputelefon jobban mutat, előnyösebb színben tünteti fel az egész házat a vendégek és leendő lakók előtt is.

 

Ha érdeklik kaputelefonjaink, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!2018.10.18
idősek védelme

Idős rokonát szeretné biztonságban tudni? Döntsön a videós kaputelefonok mellett!

 

Manapság egyre több olyan esetről lehet hallani a híradásokban, amikor idős emberek estek áldozatául különböző bűncselekményeknek, betöréseknek. Sajnos ez nem véletlen, ugyanis a bűnözők előszeretettel környékeznek meg nyugdíjasokat, idős embereket, kiszolgáltatottságuk miatt. Ezeket a szituációkat csak akkor lehet megelőzni, ha az idős hozzátartozó családja gondoskodik a biztonságról, például videós kaputelefonok beszerelésével.

 

A bűnözők kedvelik azokat a helyzeteket, amikor az idős emberek reménykedve egy rokon vagy ismerős látogatásában azonnal ajtót nyitnak szinte bárkinek, így pedig már egy kisebb dulakodás után könnyedén bejuthatnak a nyugdíjas áldozat otthonába. A videós kaputelefonok használatával ez nem fordulhat elő, ugyanis a korszerű készülékek tökéletes felbontásának köszönhetően könnyedén kiveheti az idős hozzátartozó, hogy valóban ismerős csöngetett vagy egy számára teljesen ismeretlen személy, tehát kizártak a kockázatos helyzetek.

 

Berendezéseink egyszerűen telepíthetőek, két kapunyitó kezelésére és lakáskészülékek közötti beszédhívásra is alkalmasak. Döntsön a videós kaputelefonok mellett, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!2018.08.27
kaputelefon

Biztonságos és korszerű beléptető rendszer? A kamerás kapunyitó ideális választás!

 

Manapság azok, akik kapunyitót szeretnének vásárolni, elvárás a részükről, hogy a készülék korszerű tulajdonságokkal rendelkezzen, és hozzájáruljon a biztonságos beléptető rendszer megteremtéséhez. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és fontos, hogy látogatóit azonnal be tudja azonosítani, válassza a kamerás kapunyitókat!

 

A kamerás kapunyitókkal már az első pillanattól kezdve garantált a biztonság, hiszen ahogy a termékek nevéből következik, mozgóképi információkat is közvetítenek az érkező vendégekről, ügyfelekről, így mindig tudni fogja, hogy éppen ki érkezett meg Önhöz. Ebben a formában a nem kívánatos személyek egyszerűen távol tarthatók, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe, vagy akár konfliktusba keveredne velük. A kamerás kapunyitók egyszerűen felszerelhetőek, kezelhetők és nem utolsó sorban minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol szükség van az ilyesfajta azonosításra.

                                                                                                                 

Vásároljon kamerás kapunyitót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés